Известие

Collapse
No announcement yet.

Теглич за 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Боби кажи на човека от къде да си намери
    Не показвай само снимки да дразниш
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Страшна е
      Качи още снимки да позяпаме и отстрани как изглежда и от пред.
      Аз забравих за теглича
      А при теб как е захващането имаш ли идея заглеждал ли си се ?
      Само това ме притеснява.
      Има ли фарбично някакви дупки или нещо такова?

Писах сега следобяда до някаква фирма в Люлин в блок май беше 731 Евро нещо си се казваше.
      Ще чакам отговор и от тях иначе имаше снимка на тегличи разглобен на сайта но без цена.
      Last edited by Sunny; d.m.y г., 15:42.

Comment

Абе хора, дайте да намерим някое читаво място, където да ни направят малка серия тегличи, и да си натургаме на всичките баби...
        Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Е то и аз без теглич Пежо 308 като се натика в бронята ми отзад беше пред полуразпад
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Да наистина броните са доста здрави на алфата.
            Аз съм удрял с моята 15-20 коли по сфетофарите или при паркиране и стават.Е поразкривиха се малко има разлика ама ги бива. Качвам се да карам доста колици.Е вчера карах един пасат 2 ама уникален нема друг такъв даже има заден спойлер с некъв направен двигател много дърпа . Едвам влизам в пасата и държа волана с 2 ръце като лалугерче как си дига лапичките като се изправи на 2 крачета,отвратителна кола.
            Карам едно волво 850 големо ама е пълен кенеф и то.Преди карах пасат 3 пак трагедия кривене . Само ако се возиш отзад става ма пак седалката е като пейка от дърво в парка.Пежо 406 ми допада - отлична кола .
            Та на алфата и слагам теглич и си я коткам ужасно комфортна ми е и за дълъг път и за риболов и за всичко.И лесно влизам и излизам от нея другите коли са по-тясни с сигурност опира ми главата в тавана и се мъчим вътре то нема смисъл там да се инвестира.
            Last edited by Sunny; d.m.y г., 15:55.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              страшна е качи още снимки да позяпаме и отстрани как изглежда и от пред,аз забравих за теглича а при теб как е захващането имаш ли идея заглеждал; ли си се само това ме притеснява,има ли фарбично някакви дупки или нещо такова.

---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

писах сега следобяда до някаква фирма в Люлин в блок май беше 731 Евро нещо си се казваше,ще чакам отговор и от тях иначе имаше снимка на тегличи разглобен на сайта но без цена.
              Моя е оригинален на Хелла.Така я докарах на времето от Белгия с него.Здрава работа.5 години дърпах ремаркета,каравани,платформи с коли и бусове отгоре и не е мръднал.Ако проявяваш интерес утре ще я вкарам в сервиза и ще снимам от долу как е направен и как е захванат към купето че нямам никакав спомен.
              http://clubalfaromeo.com/forum/attac...4&d=1282765052
              http://clubalfaromeo.com/forum/attac...3&d=1282765031
              http://clubalfaromeo.com/forum/attac...1&d=1282764989
              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Там,където е била ябълката е имало болтове,но са отрязани.Останалото е хванато за колата,но тези болтове могат да се отвият.Няма заварки.Пиши на лични ако измислиш нещо.

Comment

Благодаря ви момци за инфото.
                  Last edited by Sunny; d.m.y г., 15:51.

Comment

колега пачко писах ти на лични и не ми отговори нищо конкретно,писах ти и на скайпа който даде?така и не разбрах нито цена нито снимка видях нито какво е положението ще се ходи ли по натам,ще се сваля ли ще се праща ли какво.

Comment

Ябълката за теглича може да се направи от шарнирен болт от "Камаз " камион . Едно време така си преавеха тегличи по Кремиковци ябълката е точна за вложката на ремаркето .
                      Винаги може и по зле!!

Comment

мисля че в ем комплект имат тегличи,защо не проверите при тях.продават и части втора употреба
                        алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                        алфа ромео 164 2.0тс -на части
                        нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                        sigpic

Comment

Working...
                        X